Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fallen fredagen 18 juni

Friday, June 18, 2010

Fallen fredagen 18 juni

När jag kom hem var kameran urladdad, men nu kommer lite bilder från min runda i underbara Fallen.


Naturen vid Fallen är så himla vacker. Det är synd att det inte riktigt går att fånga på bild. Husen ivan är idag museum, men har en ågn i tiden varit kvarnar som drivit jordbruket runt om. Jag har varit där när jag var yngre, men ska nog titta in igen. I tekniska kvarnen kan man få prova på en massa vetenskapliga experiment. Det är såklart för barn, men jag kan väl också få vara barn för en liten stund.


Överallt står små lusthus och bänkar med bord och grillplatser. Jag vart förvänad att det var helt tomt vid alla ikväll, men det har ju varit ganska kass väder under dagen.


Tyvärr är ju inte vattnet i Svartån det renaste, men det är fint ändå. Uppifrån ser det helt ljuvligt ut med forsen som strömmar fram långt där nere mellan träd och buskar.


Jag tog en paus en stund vid ett vindskydd och sen klättrade jag upp på en stam för att se lite bättre och höll på att fara pladask rakt ner i ån. Hittade som tur var balansen och lyckades rädda mig från ett dopp i plurret.


Herrgården ligger högt uppe och ser otroligt ståtligt ut när man ser den nerifrån. Trapporna upp är en utmärkt källa till bra cardio kan jag lova.


Förutom herrgården är Karlslund nog mest känd för din ridskola. Det var den "finaste" att gå på som liten kicka. Nu var ju jag aldrig intresserad så mina föräldrar slapp den utgiften. Svindyrt såklart. Det blåste ganska kallt under min promenad så det blev inte så lång, men jag tror jag åker tillbaka i morgon bitti för jag har en ny löprutt att testa. En med massor av backar och trappor.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: