Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Exausted

Sunday, June 06, 2010

Exausted

Just ja, det är Nationaldagen idag. Har ni märkt nåt speciellt, för jag har då inte det. Jag tycker det är roligt att Sverige försöker och försöker, men denna dagen kommer aldrig bli så stor som den är i andra länder. Dessutom är folk fortfarande sura över att förlora annandag pingst. Madeleine vägrar fira och det tycker jag hon gör alldeles rätt i . Hon behöver vara ifred och tänka på annat än att fira för att alla andra tycker att hon ska.

Jag skulle verkligen vilja veta hur många steg jag gått denna helgen. Det lär vara en del. Det tar emot att ta med skorna till jobbet i mon igen. Det är banne mig de skönaste skor jag nånsin haft på fötterna.

Jag efterlyser mina shorts. Har nån sett dom? De är svarta i funktionsmateriel med en soc-logga på vänster ben. Jag hade dom på mig i morse en stund innan jag istället valde mina Adidas. De är helt puts väck. Jag hade ju tänkt ta cykeln till Fallen ni vet, men efter att jag hade letat efter shortsen ett tag blev det inte så. Kan ju inte cykla i kjol, herregud!


Istället stod jag en stund på balkongen. Haha, ja, jag stod där eftersom balkongen är tom och dessutom är golvet dammigt av uppriven betong. När jag tröttnade tog jag på mig mina Volvos och gick ut. Jag gick och jag gick och jag gick. Jag kom inte till Fallen, men nära på. Jag gick istället rint Hästhagen innan jag vände hem igen. Kändes som jag gått flera mil, men eftersom jag envisas med att gå så innerligt snabbt hade det bara gått 70 minuter. Vet inte riktigt hur långt jag kommer på 70 minuter, men långt kändes det som i alla fall. Sen var jag helt färdig. Benen är slitna efter allt springande och gående. Gör faktiskt till och med lite ont i högra benhinnan så det kanske är läge att ta det lite lugnt imon.

Är det extremt mycket getingar i år? Eller är det bara så att de absolut ska in i min lägenhet? Jag kan inte på mina fingrar räkna hur många jag haft inne. Så fort jag öppnar dörren slinker en rackare in. Jag HATAR getingar. Tack och lov är jag inte rädd för dom som för spindlar och nattfjärilar så jag törs mig på att få bort dom. Hitills har jag faktiskt inte behövs ha ihjäl en enda utan jag har motat ut dom med hjälp av min nyckelpigesmällare. Mycket praktisk sak.


Måste hitta på nån matlåda tills imon. Skulle gått och handlat sallad, men glömde det och nu orkar jag inte gå mer. Det lär ju i alla fall inte bli Svensk bäver i alla fall. Jag fick lite kantareller av mormor så det lär ju bli nåt med götta med det. Typ en omelett... eller kanske biff och minimorötter. Hmm....

Image and video hosting by TinyPic

No comments: