Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tack Katrin

Tuesday, June 01, 2010

Tack Katrin

Detta är taget från Katrin Zytomierskas blogg. Katrin fick just en liten knodd... Ringo. Förlossningen var tydligen skitbesvärlig milt sagt och efterföljdes av livmodersinfektion och Fragminsprutor. Nu är hon hemma och mår bra och skriver detta på sin blogg:
tisdag 1 juni 2010, 14:59

Änglarna på Danderyd

Visste ni om att sköterskorna på Danderyd har vingar? Det är inte som jag säger, de har det. De är väldigt svaga så man kan knappt se dem, men om man bara kisar lite så ser man dem. Det är inte som jag hallucinerar, jag frågade Macke när han var här och han sa att han också sett dem. Vingarna alltså.

Efter den här veckan och tills den dagen som jag dör kommer jag att ha mest respekt för undersköterskor och barnmorskor av alla yreken som finns. Jag önska att jag kunde vara sköterska. Jag önskar att jag hade det i mig. Det har jag verkligen inte, men det finns inget så coolt.

När man ligger där och bara har ont och mår skit och inte vet vad man ska göra med sig själv. Då flyger de runt där som små änglar och ser till att man mår bra, de tröstar och klappar. De pratar och de baddar. Och alla är lika underbara. Inte en enda som är sämre eller bättre. De är alla skolade i samma skola. Kärlekens skola.

Jag vill att sjukhuspersonalen i Sverige ska ha högre lön. Kan jag göra något för att bidra till detta? Sen vill jag fixa spons till Danderyds sjukhus. Det behövs vaser. Kontakta mig gärna om ni är ett företag som är lite businessminded och fattar vad vaser med ert logo kan göra för er business.


Ringo Rimer? Zytomierska?

Nu jobbar jag ju inte på Danderyd... eller är varken undersköterska eller barnmorska, men jag tror faktiskt hon menar överlag och jag tar åt mig... Tyckte det var så otroligt gulligt skrivet.

Image and video hosting by TinyPic


No comments: