Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En armada av hat

Tuesday, June 01, 2010

En armada av hat

Alla svenskar är lokaliserade nu efter stormningen av Ship to Gaza i går morse. Fyra (eller sex) av dom sitter fängslade, tre (eller fyra) återvänder hem och resten vetikatten. Siffrorna är lite olika beroende på vilken tidning du väljer att läsa, men välbehållna ska de i alla fall vara, vilket ju är mer än vad man kan säga för andra som var med på skeppet. Minst nio ska ha dödats och ett 30-tal skadats. Var det planerat från Israels sida eller ej? Spelar det nån roll?

I Stockholm demonstrerades det hel vilt igår och ingen kan väl ställa sig emot att det är helt fruktansvärt. De politiska partierna verkar stå eniga... Organisationen Ship to Gaza kräver nu att en internationell domstol ska utreda det inträffade... FN fördömer attacken, och är det nu så att det hänt på internationellt vatten är det ett brott mot internationell lag. Men alla är inte helt övertygade, Ship to Gaza är nyttiga idioter, terrorister och ideologiskt drivna israelutrotare, skriver MUF-ordförande Niklas Wykman och kallar händelsen för "en seger för hela Gaza". Smart kille de där.

Nu står israelerna redo att stoppa även nästa båt som är på väg mot Gaza och man kan ju bara fantisera om hur stämningen är ombord. Fy!

Tidningarna fullkomligt svämmar över med rapporteringar från händelsen. Det är omöjligt att hänga med. Ja, detta kommer garanterat stå med i våra historieböcker som Döden på havet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: