Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rape-Axe

Tuesday, June 22, 2010

Rape-Axe


Läkaren Sonnet Ehler i Sydafrika tror sig kommit på det! Hon har uppfunnit Rape-axe – kondomen med ”tänder”. Den ska kvinnor ska bära i sitt underliv som skydd mot våldtäktsmän.

Den sätts in ungefär som en tampong och har vassa tandliknande krokar på insidan. Om en man sedan penetrerar kvinnan fastnar krokarna i mannens penis.

Tanken är att gärningsmannen ska uppsöka läkare eftersom dom är de enda som kan ta bort den.

Ursäkta mig, men detta en av de dummaste idéerna jag nånsin hört. Visst mannen kanske kan gripas, men kvinnan blir fortfarande våldtagen. Dessutom kanske våldtäktsmannen blir ännu mer förbannad och har ihjäl henne på kuppen. Sen är det ju de där med att man ska ha den på sig. Ska verkligen kvinnor behöva sätta in en gummipryl med gaddar i underlivet när de går ut i fall om att? Låter helt absurt!

Photo Host

1 comment:

Anonymous said...

Eftersom våldtäkt är vanligt bland negrer, bushmen och hottentotter kan kanske kondomen vara en bra idé. Men eftersom många negrer också är höga på cat är frågan om det hjälper.