- Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom
- Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås
- Kalvytterfilé från Stenhammar med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrin, timjanskokta morötter i vitkål och dragonsky
- Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad
Till maten dricks:
Champagne Pommery 2000 Grand Cru
Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault
Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot
Château Simon 2007 Sauternes
På Stacias meny:
- Skramlade ägg
- Rostat bröd med räkost och hushållsost
- Kesella med Fun Light
Absolutley nassin
Mmm, det har ni alternativen. Jag anser självfallet min suppersch bra mycket exklusivare. Vad tycker ni?
No comments:
Post a Comment