Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bröllopsmiddag vs. Staciasuppersch

Saturday, June 19, 2010

Bröllopsmiddag vs. Staciasuppersch

bröllopsmenyn står:

  • Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom
  • Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås
  • Kalvytterfilé från Stenhammar med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrin, timjanskokta morötter i vitkål och dragonsky
  • Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad

Till maten dricks:

Champagne Pommery 2000 Grand Cru
Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault
Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot
Château Simon 2007 Sauternes


På Stacias meny:

  • Skramlade ägg
  • Rostat bröd med räkost och hushållsost
  • Kesella med Fun Light
Till maten dricks

Absolutley nassin


Mmm, det har ni alternativen. Jag anser självfallet min suppersch bra mycket exklusivare. Vad tycker ni?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: