Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: De ante mig!

Monday, June 07, 2010

De ante mig!

Vad gör SJ personalen när tågen står still och människor sitter maktlösa? Jo, surfar på nätet.
Samtidigt kan vi läsa att var fjärde sökning på internet är porrsurf och här har vi alltså förklaringen.

Personal på Banverket surfade på Facebook till ett värde av elva miljoner kronor på ett år. Sju av tio timmar på nätet hade inte med jobbet att göra. Kafferaster och luncher verkade vara orimligt långa, omkring två timmar per dag. Dessutom förekom besök på sajter för pornografi.

Fy skäms, SJ!

Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Anns said...

Inte visste jag att SJ och Banverket hade gått och blivit ett och samma bolag?! Måste skett då helt nyligen? Att dra alla över en kam och säga Fy skäms SJ är väl att ta i va?

Sofie said...

Att på allvar gå på Aftonbladets artikel om att banverkspersonalen porrsurfade och tog tvåtimmarsluncher när det var kaos i trafiken är iofs också att ta i. Jag jobbar själv på banverkets trafikledning och kan säga att i februari och mars var vi jävligt glada om vi kunde komma ifrån 2 minuter för att kissa. Trodde faktiskt inte att någon med vett i skallen skulle gå på att vi sket i tågen för att vi hade fullt upp med att porrsurfa. Hör man inte hur sjukt det låter?

Anonymous said...

Ajaja vilka ömma tår du trampade på nu. Att SJ är skit vet alla som pendlar med tåg, de skyller på Banverket, alltså måste Banverket också vara skit, ingen vill ta ansvar för att folk inte kan ta sig från A till B. Tror säker att personalen sliter och alla porrsurfar så klart inte men det är något sjukt med SJ och Banverket, trots bra personal.Har någon tänkt på att ledningen går att byta ut, samma sak med Försäkringskassan, det är ju inte personalens fel att ledningen suger, vi kan fortsätta, Landstingen, Kommunerna, personalen sliter och den politiskt tillsatta ledningen leker chefer, det kan ju bara gå på ett sätt, åt H-vete, och det hårt arbetande fotfolket får ta skit.Fortsätt du att kritisera, jag fullkomligt älskar dina inlägg och många kloka funderingar.

Hannastacia said...

Först... Tack till den anonyma :D.

Och seriöst... Banverket, SJ... Sak samma. Jag bryr mig egentligen inte om vad personalen gör men jag vet att SJ är skit. Det är dyrt, tågen är till 90 % sena, dålig information, usla förbindelser, ja listan på skräpet jag göras milslång. Inlägget var menat som ett hån mot SJs uselhet i allmänhet och artiklarna i kändes jäkligt passade att utnyttja i detta syfte. Boo-yaa!