Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Polis potätgris

Wednesday, June 23, 2010

Polis potätgris

Lady Gaga går verkligen in för att chockera. Nu vill hon ha döda kroppar på scenen under sina konserter. Nåt som jag, när jag först såg det, tyckte verkade helt befängt, men sen visade det sig inte vara så himla farligt. Det är nämligen så att just de döda kropparna hon vill ha är av en konstnär som byter ut kroppvätskorna mot silikon och gör dem till konstverk. Kan verka makabert i sig, men kan man ha det som konst på en utställning kan man väl ha dom som rekvisita på en konsert.

Sjukare än döda kroppar på scen är det faktum att en mångmiljonär lurade till sig att flyga på ungdomsbiljett eftersom han ansåg det för dyrt att flyga... i tre år. Visst har han kanske blivit miljonär av en anledning, men detta är väl att ta i med sin snålhet. Han dömts nu till fängelse i 30 dagar och 82 253 norska kronor i böter för sitt bedrägeri. Oj, stackrs hus ska han klara det!?

Detta är ju positivt. Det blir billigare och billigare med bilar... i alla fall begagnade och i sommar ska vara ett alldeles ypperligt tillfälle att skaffa sig en. Det låter ju bra... enligt expertisen kan man få en nästan ny bil för halva priset av den sprojtans. Men sen är det ju som jag sagt tidigare de där med att lita på bilhandlare... det gör jag inte ett dugg.

Hörde ni om Jonny... på tal om bilar. Han stampa pedalen i botten för att kunna släppa fram en ambulans med blåljus och åkte dit. Enligt polisen skulla han ha: ”Han skulle ha hållit 70 till närmsta korsning eller avfart”. Nu rök körkortet. Jag vet inte hur det är med er, men när jag ser och hör en blåljusbil bakom mig blir jag skitnervös och stressad och det ska väl egentligen inte spela så stor roll vad man gör så länge man försöker underlätta för dom att komma förbi. I Jonnys fall hade de väl kunnat vara schyssta och sagt åt honom att det var fel, men tacka för att han hjälp till att rädda en människas liv, vilket läkare bekräftat att han på ett vis gjorde.

Photo Host

3 comments:

Anonymous said...

Ett gäng töffar i poliskåren nuförtiden, helt uppenbart.Nästa gång, kör över töffens mc.

Pelle

Mari said...

Har sett Gunter von Hagens "Body Worlds". Kan bara säga att den är helt fantastisk. Lite äcklig men mycket fascinerande!
Kör försiktigt imon när du ska ner hit...
Kram Mari

Hannastacia said...

Det ska jag göra Mari, tack :D