Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Systerdotter

Wednesday, June 23, 2010

Systerdotter


Kolla vad fin hon var, Jordan, på sin graduation! Hon har verkligen växt upp till en pangbrud den. Nere till vänster ser ni också lilleman charmtroll Noah. En riktig monchichi.

Min trötthet fortsätter, men nu har jag insett att det är min kvinnliga cykel som är orsaken. Inte mycket att göra med andra ord. Det kommer bli bättre, förhoppningsvis redan i mon. Tills dess kan jag ju sitta här och sucka och tycka synd om mig själv med fötterna i högläge och en buk som ser höggravid ut.

Idag har jag för första gången klarat en dag utan strumpor på jobbet. Det ser så himla skönt ut med alla som går barfota med uppkavlad vitbyxa, men jag har inte förmått mig ta av strumporna fören idag. Vet inte varför jag varit sån motståndare, men jag fick för mig att det skulle bli svettigt och äckligt. Dessutom känns det lite fräschare att ha en strumpa som suger upp eventuellt spilld urin istället för att den kommer rakt på fötterna. Men idag hade jag inget val eftersom jag helt enkelt glömde strumporna hemma. Och det var riktigt skönt! Precis vad som behövdes för att inte bli tokvarm om fötterna. Därmed vart det inte ens svettigt och inte alls så äckligt som jag trodde det skulle bli. Och sen kom det ju inte lite mer luft under kläderna med brallorna uppkavlade. Ja, den fortsätter jag med.

Det ska bli SÅ underbart med kortare dag i mon och ledigt på fredag. Jag som har hela 5½ vecka kvar till min semester behöver detta.

Photo Host

No comments: