Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: JUST NU: Royal Wedding

Saturday, June 19, 2010

JUST NU: Royal Wedding

"Alla tjejer förtjänar att en gång i sitt liv stå i kyrkan i en vit klänning och min tjej har aldrig gjort det".

Det är orden av en läkare som varit gift två gånger och inte planerat gifta sig mer. Nu går han i andra tankar... för hennes skull. Otroligt gulligt och romantiskt.

Jag gav honom min mest skeptiska blick och han skrattade gott eftersom han vet min inställning till att vara in the center of attention. Oavsett hur gulligt hans resonemang var har han fel! Det finns nämligen bara en enda sak som skulle kunna få mig att stega fram där i kyrkan i en marängklänning (eller nån annan klänning för den delen) och det är om jag var omgiven av minst 10 terrorister med kåpister.

Och vad är det egentligen som säger att alla tjejer/kvinnor förtjänar ett bröllop? Vad gör att man automatiskt kvalificerar till det? Om vi nu skulle ponera att det vore nåt ärofyllt, så vet jag mängder av individer som inte alls skulle vara värda det.

Jag tänkte göra en variant av tidningarnas JUST NU: bara det att jag väntar med att publicera inlägget tills jag är klar eftersom jag inte vill belamra den med en miljon inlägg om samma sak. Ok, here we go.

Nu har jag suttit en stund och glott på kungligheter och annat patrask som stegar på en blå matta in i kyrkan. Jag är uttråkad och har flera gånger reflektoriskt tagit tag i fjärrkontrollen för att zappa, men häjdat mig i sista stund. Jag SKA kolla på detta om jag så ska behöva sätta tändstickor i ögonen (ni vet som Kalle Anka). Undrar om det bara är jag som är så knäpp. Jag menar man borde väl vilja se det för att kolla eller? Jag gör det blott för att kunna säga att jag sett det.

15.20 Kläderna då. Just nu går Madeleine och Silvia över gården. De ser förskräckliga ut, haha. Som nån slags fågelkostymer i fruktansvärda färger. Det måste väl klassas som en modekatastrof egentligen, men antagligen kommer det stå hur vackra de var i tidningen efteråt. Daniel ser ju normal ut, men stackars Calle-Phille ser ungefär ut som min smyckeshängare. Mässdräktsmodell 1858... oki!?


En sak kan vi ju konstatera. Det finns minst 250 000 helt komplett galna människor i detta land. Det är nämligen den mängd som befinner sig kring spektaklet. Hur i hela fridens namn orkar man???? Och hur kul är det att stå därute under själva vigseln. Visst de har skärmar, men TVn lär ju va bäst om man vill se nåt.


15.30 Perfekt timing. Min hovlunch bestående av varma mackor med makrill vart färdiga prick till Victorias ankomst till körka. Åhhhhhm ÅÅÅÅÅÅhhh, Åhhh. Hon är vit och har tusen meter släp och det hade med största säkerhet låtit likadant oavsett vad hon haft på sig. Men jag gillar att den var enkel och utan en massa maräng, men nåt monokront mästerverk vet jag inte (inte heller vad det betyder för det den delen).

Kungen ser lite yrer ut när han går in i kyrkan. Kudos till Vickan för att hon ser så relaxed ut och tar sig tid att nicka och le åt folk och till och med pussa sin blivande make på handen. Cute.


15.49 Ok, nu har det snart gått 10 minuter sedan de traskade in i kyrkan, men vad händer nu. Jo, visst sörni, det visar sig att TV4 inte kommer visa hela bröllopet, utan nån slags best of!!! Vad är det för kass? Darn... snabb zapp över till SVT och detta blir nog det längsta jag nånsin kommer se på den kanalen.

Vigseln påminner mig om ett avsnitt ur Förhäxad, med de där fyra prästerna. Ni vet när de stod inför Leos änglaöverhuvuden. Haha, tänk om Daniel gjorde den kopplingen med och började asgarva... Snacka om att det skulle liva upp! Undrar om prällen är nervös.


15.55 Gutt, jag trodde själva vigseln skulle vara evighetslång. Nu kan jag springa och hämta mig en kopp java... Hmm, det fortsatte visst. Å, jällar vad det ska talas. Detta är ytterligare en anledning till att kyrkliga bröllop bör undvikas. Är förresten kungafamiljen religiösa? eller vet man inte men tar det för givet?


16.14 Björn Skifs och Agnes Carlsson? Vilken jäkla duo, haha. björn har väl varit med ett tag, men Agnes?? Har hon gjort sig förtjänt av att sjunga på ett kungligt bröllop? Hmmm... tveksamt va? Vackert är det faktiskt i alla fall. Lite piff (trots att det är en ballad) på det annars traditionella. Låter väldigt Disney. Måste erkänna att jag har gåshud. Det gjorde ni bra!

16.30 Haha, jag missade kyssen. Den kan inte varit direkt lång för jag tittade bara ner en liten sväng och sen var den över. Och missade den gjorde tydligen ett gäng fotografer med och ingen mer fick dom. Nu ska de visst åka häst och vagn i 30 minuter och sen båt i ytterligare 30... jisses. 60 minuters låssassmile och vinkningar. Snacka om att de kommer ha kramp i käkarna och träningsvärk i armarna. Kan tänka mig att de hellre skulle ta en tupplur allena, men det kan de glömma!


Daniel blir tydligen riddare nu också... i Serafimerordern. De där har jag aldrig riktigt fattat. Vad betyder det? Jag ser framför mig nån slags Dan Brown sällskap som står i nån grotta och mässar över religiösa symboler, men det är inte rätt va?

Hahahah, stackars Säpo. De får springa bredvid kortegen och det ska de göra hela vägen... i kostymer. Stackare. De är nog glada att det inte är sommarens varmaste dag.

Härmed avslutar jag min rapportering. Jag tyar inte mer. Dax att hitta på nåt annat. Jag vill bara passa på att jag igår fick veta av Bäjb att vi hejer på Ghana i fotbolls-VM. Ghana spelar JUST NU och har utjämnat mot Australien med 1-1 i straff.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

They want intellectual nourishment labels that reveal the Wertheimer class, slashed 200 jobs, or 10% of its factory work personnel, Utmost December.

Anonymous said...

The labels will come with a preprinted message or logotype on them, and soundless leave turns the much-needed spot
on a larger issuance that has been swept below the
carpet for tenacious. The Order of women priests is
seen as so cynical roughly it. Subway - veg Delite sandwich handout just about the word of advice labels
assures the public that children's lemonade stands are exempt.

Feel free to surf to my site: Full Color Label