Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Koffeinjunkie

Thursday, June 17, 2010

Koffeinjunkie

Igår
Tack och lov att jag inte har ont i huvudet oftare. Kvällen igår var helt präglad av huvudvärk. Det dunkade i huvudet precis hela tiden och det ökade i intensitet så fort jag rörde på skallen pyttepyttelite. Tillslut gav jag upp och la mig och kollade på TV, men det var nästan värre att ligga ner. Det gick inte att sova fören jag proppat i mig ett gäng Ipren. Jag kunde inte för mitt liv fatta varför eftersom jag inte brukar ha ont om jag inte t ex druckit väldigt dåligt, vilket jag sett till att inte göra.

Plötsligt, imorse när jag drack mitt morgon kaffe, slog det mig vad det berodde på. Kaffebrist såklart. Det var exakt samma huvudvärk jag fått tidigare då kaffet varit slut på morgonen. Jag drack kaffe innan jag åkte i går, men det måste varit vid 4.30 eller nåt. Sen fick jag en kopp vid ankomst på Ackis. En blaskig sörja från en kaffemaskin, Detta måste varit vid 8.30 nånting. Sen drack jag banne mig inte mer. Jag var sugen innan jag åkte hemåt, men vi vet ju alla att det inte är optimalt att ta en köpp precis innan bilkörning... i alla fall inte om man inte vill stanna var 5e mil. Ja, jag är en koffeinjunkie, that's Fo Sho.

Idag
Ok, idag är det dax för två annorlunda saker. Det är en helmysko vecka. Inte en dag som är som vanligt. Efter en förmiddag med cystometrier ska jag, Emma och Marie-Louise på praktisk brandövning. Denna utbildning är ständigt gående och något man ska gå regelbundet för att hålla sig uppdaterad. Jag har aldrig varit, trots att jag jobbat en del år nu. Jag vet att jag skulle gå när jag började, men eftersom det som vanligt var kort om folk blev det aldrig av. Det är väl läge nu då, haha. Jag har hört ryktas om eldsläckning och att man ska släpa ut tunga gubbar ur en container. Låter ganska spännande.

Tack och lov är det inte riktig brandrök utan nån fejkvariant... med tanke på lukten då, för efter jobbet idag är det grillfest. 17.30 är det samling nere hos oss på mottagningen och sen ska vi gå "snitslad bana" (my guess is tipspromme), mot stadsparken (som ligger rakt över ån). Sen blire grillbuffé på Stadsträdgården, ett ställa jag hört gott om, men aldrig käkat på, trots att det legat där i alla år vad jag kan minnas. Jag har mycket blandade känslor inför kvällen. Klart det kan bli kul, men nu är det ju såhär att det är arbetsdag i morgon. Det betyder dels att man... i alla fall jag... inte kan dricka alkohol. Dels för att jag blir bakis på nada nuförtin och dels för magen. Dessutom tar det emot i hela kroppen att veta att jag kommer äta mat på kvällen. Hade jag varit ledig i morgon och kunnat spendera förmiddagen i horisontalläge med en toalett inom några meter hade det varit helt fine, men nu är det ju inte så och då är det helt förödande att äta mat kvällstid. Jag hatar verkligen min mage. Så jäkla surt att inte bara kunna tycka sånt här är kul utan att alltid behöva tänka på den.

Vi ser ut att ha tur med vädret dock.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: