Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kidz

Sunday, June 06, 2010

Kidz

Säga vad man vill om Michael Jacksons, men riktigt redig var han inte. Det kan inte varit lätt för hans tre ungar att växa upp i ett sånt hem, med en sån förälder, i ett sånt liv. När han dog blev de omhändertagna av MJs mamma och den familjen verkar inte helt redig heller, så förutsättningarna för ungarna lär ju knappast blivit bättre. Nu ska mamma Jackson, enligt pressen vara döende. Hur kommer det sluta för dessa tre? Joe Jackson lär de ju slippa för hans förflutna lär inte ge honom vårdnaden (som tur är). Ska det finnas nåt hopp för dom är det nog bäst de kommer så långt i från Jacksonklanen som bara möjligt. Det går bättre för andra ungar. Frances Bean Cobain har vi ju sett växa upp till ett riktigt pretto och Madonnas Lourdes är redan designer.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Sofia said...

Hej!
Jag har sett att du bloggat om Marabou Polka och vill därför passa på att tipsa dig om allt kul som nu händer kring den nya chokladsmaken. Vi har bland annat tagit fram ett Polkaspel på Facebook, där du kan utmana dina vänner i att dansa till svängiga polkatakter kombinerat med sköna rock-, hiphop- och popbeats. På http://apps.facebook.com/polkaspelet/ kan du testa dina danskunskaper och samtidigt tävla om fina priser. Vi har 1000 DJ Hero-spel som ska hitta sina ägare och dessutom har vi 1500 unika Polka-handdukar som andrapris.
Eller kanske vill du träffa oss under sommarens polkaturné? Läs mer om allt kul som händer på www.marabou.se/polka!
/Sofia