Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rullar vidare

Thursday, June 03, 2010

Rullar vidare

Den idiotiskt underbara Maria Montazami ska prata i radio i sommar. I radio?! haha. Hon ska prata om sin tid i Västerås, när hon var tonåring och gick på diskotek. Detta kommer garanterat bli ett underhållande program. Det första jag tänkte när jag såg rubriker var att jag hoppas de avsätter dubbeltid för detta program. Montazami är ju inte den snabbaste när det kommer till att uttrycka sig i ord och roligt nog säger faktiskt Maria själv: – Jag får försöka tala lite snabbare, annars tror väl folk att det är fel på deras radioapparater. Hon är ju bara för härlig!

Steven Hill, porrskådis, mördade en och högg två med ett samurajsvärd under inspelningen av en rulle. Samurajsvärdet ska ha varit rekvisita. Och jag undrar... varför i hela fridens namn har man ett riktigt samurajsvärd som rekvisita? Jag menar inte att man ska förvänta sig att nån ska tappa förståndet och hugga ihjäl nån med flit, men tänk vad lätt en olycka skulle kunna inträffa. Vansinne och jag tycker faktiskt inte bara Hills ska åka i finkan här. Lås in hela jäkla filmteamet... eller i alla fall de som har nåt att göra med svärdet.

Jag nästan längtar till jobbet idag. Inte till jobbet i sig, utan till min revisita... mina arbetsskor. Ska bli kul att testa dom en hel dag och se hur mina fötter mår efteråt. Ska ta bekväma skor till och från jobbet med så jag inte förstör allt på vägen hem som igår.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

J said...

För att ett svärd ska se någorlunda äkta ut så kan det ju inte vara hur kantigt som helst. T.ex ett träsvärd förstör ju känslan lite, eller hur?

Hannastacia said...

Jo, visst gör de det... men ändå