Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gardell

Saturday, June 05, 2010

Gardell

"Rachel Corrie" är på väg mot Gaza, tätt följt av Israeliska krigsfartyg. Belägrade... inte belägrade. Jag har en känsla av att det kommer spekuleras fram och tillbaka flera gånger innan det klarställs hur det går.


Mattias Gardell sitter på TV4 och berättar om resan han var med om där 10 människor blev ihjälskjutna. Han berättar det med sån inlevelse att man nästan kan se det framför sig. Han jämför det med en Bruce Willis actionfilm och det låter onekligen så. Samtidigt som man förstår allvaret i det, låter det så otroligt löjligt. Vad är det för folk som håller på så här? Sånt här ska ju inte förekomma på riktigt. Det är ju fiction. Vad ska det göra för nytta att anfalla ett skepp fyllt med förnödenheter? Det känns ju som om detta är bara för att man gillar att leka actionhjälte och skjuta vapen. Idioter!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Död åt Israeliterna!!!

Dom mördade Jesus och dom bara fortsätter sitt mordtåg!