Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kanouuuuut

Friday, June 04, 2010

Kanouuuuut

Jag ska paddla kanot! Ämnet som upp idag på frukosten och Emma berättade att hon ville ut och paddla med grabbarna (sönerna alltså). Dock är det lite tugnt att paddla själv och de små pojkarna är ju inte mycket att räkna med.

Jag har velat ut igen sedan jag, Kentha, Mogge och Magnus var ute för massor med år sedan nu och paddlade i Svartån, så jag erbjöd mig att följa med. Grabbarna sätter vi i mitten. Planen är att hyra i Hästhagen och köra iväg västerut för att paddla hemåt och därmed medströms. När jag var ute med ovanstående gjorde vi ju misstaget att paddla uppströms och vi var helt slut redan när vi kom till Vintrosa, vilket inte är allt för långt bort. Det tog oss 8 timmar dit och 3 hem dagen efter. Nä... medströms är bättre och mer avslappnande och det ska bli SÅÅÅ kul!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: