Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Så här ligger landet i möra

Tuesday, June 15, 2010

Så här ligger landet i möra

Jag har lagt upp en plan för att effektivisera tiden i Uppsala så mycket som möjligt. Eftersom jag har 2,5 timmars bilfärd dit och hem gäller det att ta vara på den tiden jag är där. Jag har 45 blanketter (patienter) a' 3 sidor att hinna med och jag har nämligen ingen lust att sitta långt in på kvällen. Jag har heller ingen lust att inte bli klar och behöva åka tillbaka. Därför är strategin att åka så tidigt som möjligt och inte ta några raster. För det har jag lagt upp en matplan.

Frukost (i bilen): Stekt äggmacka och drickyogurt
Lunch (vid datorn): Naturdiet Shake jordgubb/vanilj
Mellis (vid datorn): Banan
In case of emergency (i bilen): Naturdiet Hasselnötsbar

Detta är såklart inte direkt näringsrikt, men kräver inte att jag lämnar min post förutom för att hämta vatten till shaken. Perfekt.
Men för att återgå till idag...

Det var banne mig inte lätt att hitta till Fallen. Det var ett tag sedan jag var där och vägarna gick inte riktigt som jag mindes det. Dessutom stod en ny arena där: Karlslunds Arena. Jag antar att det är nåt hästaktigt eftersom stallet ju ligger där. Hur som helst kom jag till sist dit och sprang min rutt och betyget på rundan är TOPP. Började med en nerförsbacke så man fick tillfälle att värma upp lite och sen bar det av uppför... och uppför... lite nerför och sen uppför igen. Det är ganska otroligt att jag kunde komma tillbaka till samma punkt för det kändes inte alls som jag sprang nerför lika mycket som upp. Det var riktigt roligt att springa bland stockar och små stigar som nästan gick uppför i 90 grader. Det enda jag skulle tänkt på var att mina trailskor antagligen varit bättre än de tunna mjuka jag hade. Kändes lite i fotlederna, men nu vet jag det till nästa gång. Som för övrigt blir i helgen om vädret blir ok. Då blir det nog en längre tur... kanske en promenad kombo med matsäck. Ja, vi får la se. Pepp i alla fall.

Jag har gjort ny müsli ikväll. Den andra jag gjorde vart så himla god. Gjorde ungefär på samma sätt, men bytte ut bärmixen mot russin och tranbär. Tyvärr råkade hassselnötterna bli lite brända, men det smakar faktiskt inte så mycket bränt. Tänk att jag inte kommit på att göra egen müsli förr, så som jag stått och svurit över sockerbomberna i affären. Varför har de så mycket socker i? Jag har ingenting alls... endast sötman från bären och den är så himla superdupergod.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: