Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Surprice puke

Sunday, June 20, 2010

Surprice puke

Klockan är bara 5.40, men jag är uppe. Inte nån skräll när det gäller mig, men helt onödigt. Anledningen är att jag vaknade mitt i en dröm där jag skulle göra nånting åt min chef och eftersom jag ville hinna med det innan jag ska tvätta klockan 7.00 var det bara att kliva upp. När jag väl kommit upp och insåg att det var en dröm var jag ju klarvaken och det var knappast nån ingen idé att lägga sig igen.

Nu ska jag berätta om min lilla överraskning igår kväll. Jag hade lagt mig och kollade på TV i sängen. Mådde prick som vanligt, men när jag skull vända mig i sängen spydde jag plötligt rakt ut (på golvet som tur var). Helt chockad rusade jag in i badrummet och spydde lite till. Sen var det över. Ingen förvarning, inget illamående, ingenting. Efteråt var jag lite skakig och kritvit i ansiktet, men annars prick som innan.

I smått chock gick jag och la mig igen och fattade ingenting. Jag tror aldrig jag varit med om det förr. Att bara spy så där helt utan anledning och framför allt utan förvarnande illamående.

Vad är det egentligen för skillnad på kräkas och spy? Är den nån eller är det synonymer? och varför behöver mani sånt fall två ord för nåt så vidrigt?

Image and video hosting by TinyPic


No comments: