Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tack urologen

Thursday, June 17, 2010

Tack urologen

Puuuh, vilken dag. Så himla skönt att komma hem och landa i soffan. Förmiddagen började som vanligt, men det var ack så varmt. Lunchen spenderades på uteplatsen i solen och när det sen blev dax för brandutbildningen hade både jag och Emma svåra uttorkningssymtom och stod och vinglade. Men det gick bra ändå och gud va kul det var. Jag och Emma teamade upp och skulle rädda två 70 kilos dockor ur en brinnande container och vi var banne mig snabbast och mest skonsamma mot patienten. Gud vad alla slet och drog i de stackars dockorna. Sen fick vi spruta lite kolsyra och släcka eld på människa med landstingsfilt.

Sen stank vi brandrök. Jag var länge i valet och kvalet om jag skulle hänga med på grillfesten eller inte, men tillslut beslöt jag mig för att göra det.

Vi samlades på vår fina uteplats med lite rosé och för oss som hatar vin blev det päroncider (alkoholfri då). Sen var det tipspromme runt till stadsparken. Jag blev i lag 1 med Anna, Josefin och Louise och vi trodde vi hade ganska bra koll och svarade rätt på frågorna, men icke! det visade sig sedan att vi var urkassa, haha. Jaja, livet går vidare.


Marie-Louise lag vann och de fick nån konstig rabatt på glass som jag inte riktigt fattade vad det var. Jag kan inte begripa varför jag aldrig har varit på Stadsträdgården och käkat förr. Gud va fint. Buffén serverades inne i ett växthus och sen åt man inne på en jättestor gård med blomster och växter överallt.


Maten var helt utsökt. Grillad lax, kycklingfilé. biff, quornfilé och gud vet allt och till det rotfrukstgratäng, pepparpotät, coleslaw, en miljon olika röror (bl.a parmesanröra och hummus muuummms), nybakt bröd och ja, jag vet inte vad. Alla åt så de var sprickfärdiga.


När maten var uppäten hade vi trevligt en stund, men sen bröt allsången ut och då gick det utför. En massa skittråkiga ganska tragiska låtar tog ner stämningen för mig totalt. Dessutom började magen göra sig påmind så jag begav mig hemåt.


Det var överlag en skittrevlig kväll, men det är ju synd att det är jobbdag i mon. Jag ska köra med Botox och har ingen lust att vara seg i hövvet, varav en endaste liten öl blev min totala alkoholförtäring under kvällen.

Nu är jag helt slut och magen står ut, haha. Det ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: