Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Å, så försvann solen

Sunday, June 20, 2010

Å, så försvann solen

Wow, de kungliga vet hur man festar. Inte fören efter 5.00 lämnade drottningen och Medeleine festen och efter 6.00 kommer fortfarande ut gäster. Inte illa... inte illa alls. Speciellt inte med tanke på att de verkligen hållit igång hela jäkla dagen.

Ok, jag erkänner. Bröllopet var väldigt fint och jag fastnade i det trots att jag från början inte ens ville se. Nu, dock... dagen efter, hoppas jag att allt börjar återgå till det normala. Jag antar det inte kommer bli så. Söndagen kommer såklart fyllas av bilder och rapportering från i går, men jag är övertygad om att folk överlag är ganska mättade på bröllopsyran nu. Men hörni vad händer nu? Jag har inte sett nåt om nån resa eller smekmånad. Har inte kungliga sånt?

Idag tog jag mig an Karlslundsspåret. Jag är inte så himla förtjust i det spåret, men det är det enda jag vet, förutom Markaspåret som jag inte vet var det ligger, som är 5 km. Underlaget är kass i Karlslund. Det är nån typ av grus/sand med en massa barr på. Det gör att man inte får så bra fotfäste och uppförsbackarna bli r i princip omöjliga emellanåt. Men det gick urbra. Jag var helt allena när jag kom och när jag var färdig stod endast nån enstaka bil där. Lite lustigt för när jag åkte förbi häromdagen (iof lite mer in på dagen) var det proppat med bilar.

Under tiden jag sprang tycks solen, som sken så fint när jag åkte, ha försvunnit. Attans, hoppas den kommer tillbaka. Nu blir det ägg och grötfrukost.

Image and video hosting by TinyPic


No comments: