Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sportrapport

Sunday, June 13, 2010

Sportrapport

Haha, nu leder alliansen igen. Det går minst sagt snabbt i svängarna.

Ok, jag måste erkänna att matchen England - USA var ganska spännande när man väl kommit in i den. Kanske för att jag bestämde mig för att hålla på USA... de har ju Austin, mitt framtida hem. Men det var tydligen inte så spännande att jag kunde hålla mig vaken, för med 20 minuter kvar av matchen somna jag som en stock och vakna igen när det var över.

Sen är det ju friidrott också. Enligt mig bra mycket roligare att titta på än fotboll, men jag såg inte ett dugg av det igår. Men svenskarna gjorde ganska bra ifrån sig om jag fatta det rätt. Kallur snor åt sig den bästa noteringen av en europeisk löpare i år. Christian Olsson hoppade 17,62 i New York - knappt två decimeter under sitt personliga utomhusrekord, medan Klüft fick kramp i vaden och la ner.En pytteliten notis får Linus Thörnblad, höjdhopp, som var den enda som faktiskt vann.

Nä, fy, nog med sporten. Jag bryr mig inte ett dugg egentligen. De tunga mörka regnmolnen är borta och idag ser man istället en blå himmel med endast lite vita slöjmoln. Thank you WeatherGod. Pöörfect för ett löppass.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: