Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tiden är kommen...

Wednesday, June 09, 2010

Tiden är kommen...

Lunarstorm är snart ett minne blott. Besöksantalet har sedan 2006 rasat från 1.6 miljoner till endast 100 000. Jag har faktiskt aldrig hängt på Lunarström. Jag har för mig jag gjorde ett konto en gång när det var nytt för att spana lite, men mer än så vart det aldrig. Nä, jag lär inte sakna det.


Å, sen verkar det ju faktiskt inte riktigt slut ännu eftersom Lunarstorm istället lämnar rum åt LS8, nån Beta/Facebookliknande variant.

Minns ni storrökande Ardi Rizal, 2 år? Jag läste någonstans att han trappat ner sitt rökande. Bra gjort Ardi. Dock finns det dom som är värre. I Kina lever en liten flicka, Ya Wen 3 år gammal. Hon dricker tre starköl om dagen och handlar cigg på krita hos den lokala handlaren, resten snor hon av farsan. Enligt mamman är detta beteenden hon mystiskt fått efter en bilolycka... ja, så är det alldeles säkert.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: