Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tack och lov

Wednesday, June 30, 2010

Tack och lov

... det var självmord. Får man säga så när nån precis dött? Jag gör det ändå, för ett tag blev jag riktigt skraj. Ingen har ju undgått senaste tidens våldtäkter i stan och när man misstänkte mord på kvinnan man hittat i Svartån mitt på stan idag var ju första tanken på att det var en av våldtäkterna som gått över styr... eller ännu värre ytterligare en dåre lös.

Måste erkänna att jag drog en lättnadens suck när jag såg att det var självmord. Det är ju såklart fruktansvärt för de anhöriga, men ack så skönt att det var det för oss andra. Trots att jag klagar över denna stad ganska ofta älskar jag den och jag tycker det är så tragiskt att det bara blir mer och mer våld och att man knappt vågar gå ut själv i mörker längre.

Till kvinnan... må du vila i frid.

Photo Host

No comments: