Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Järnspikar!

Friday, June 11, 2010

Järnspikar!

Vaknade av regnet. Det är inte bara grått ute... det är nästan helt mörkt ju! Det verkar som möjligheten att få en fin helg i Värnamo är lika med noll. Detta betyder också att jag måste packa om väskan jag färdigställde igår. Den innehåller nästan bara linnen.

Jag är dock jäkligt glad att jag i detta väder inte som Potty, Catja, Otto, Saso, Geten och Släggan befinner mig på Sweden Rock Festival. Detta trots att Danzig spelade igår Jag har ännu inte sett några recensioner men enligt utlåtanden på Facebook verkar pappa D och hans gang gjort bra ifrån sig... såklart!Jag gör det inte, men om nån annan planerar skiva till kvällen, kan man på Partyguiden.net räkna ut hur det går. Lite roligt skulle vara att göra en plan och efteråt se hur det gick, men det får bli nån annan gång. Jag planerar en myshelg med Bäjb utan nån som helst alkohol.Jaha, dax att ta sig till jobbet då. Börjar bli lite stressad över de här med Botox. Det är alltid mycket att tänka på när man ska göra nåt helt nytt och man vill ju inte verka allt för förvirrad inför patienten. Men jag tror ändå det kommer gå bra. Rapport kommer såklart senare om hur jag skötte mig.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

du glömde otto och saso, men å andra sidan räknade du upp släggan två gånger :D

Hannastacia said...

Haha, Släggan är väl värd att nämna twice? Ska ändra dårå