Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tog med mig Volvoskorna hem

Friday, June 04, 2010

Tog med mig Volvoskorna hem

Jag är så förälskad i mina nya arbetsskor att jag tog med mig dom hem för att promenera med i helgen. Jag har haft träningsvärk på insidan av låren idag och visst, jag sprang igår, men det verkar inte logiskt att jag helt plötsligt får träningsverk av det. Nä, jag tror det är skorna. Det känns faktiskt i musklerna att de tar när man går.

Trots att jag sa att jag inte skulle, gick jag en sväng över stan. Visst var det mycket folk, men de höll sig ju utanför butikerna och stirrade på studenterna på släpen, medan jag i lugn och ro kunde strosa runt bland kläderna. Jag hittade dock ingenting, så det kunde ha kvittat, men jag fick ju en liten extra stund utomhus också.

Nu ska jag slänga i tvättet. Hade, mot min vilja, skrivit upp klockan 17.00 eftersom det var den enda tiden kvar, men nu var det tomt så jag snodde illa kvickt åt mig nyckeln så jag slipper hålla på hela kvällen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: