Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I'm gonna be a Texican Warewolf

Tuesday, June 01, 2010

I'm gonna be a Texican Warewolf

Hörde ni om mannen som sögs ner under slussen och drunknade? Eller, ja, de har ju nu dementerat att de hittat honom, men han lär väl inte direkt komma simmandes nånstans vid det här laget. Hur läbbigt är inte det? Dock kanske det var lite dumt att bege sig ut på stockarna som låg i vattnet, men ändå.


I texas... you know, my hometown förekommen tydligen nåt mycket märkligt:

"Iklädda gula linser, huggtänder och svansar, samlas tonåringar i flockar och "är" varulvar."

Haha, funny. Det är såklart en vidareutveckling på vampyrfrenzyn efter Twilightfilmerna. det ska vara mycket fredliga människor... men jag vet inte:

"23-åriga Wolfie Blackheart skar huvudet av en hund och sedan spred bilder på sig själv när hon kokade huvudet. Hon hävdar dock att hunden redan var död när den blev av med sitt huvud. - Jag skulle aldrig döda en hund. Jag är en hund, säger Wolfie Blackheart i tidningen."

Jag har precis landat efter en löprunda med efterföljande dusch. det var så härligt att springa i solen, dock var jagså blöt av svett när jag kom hem att det såg ut som jag duschat redan. Fötterna var i toppskick och magen krånglade inte, men dock mina vänner fick jag andra bekymmer. Jag tränade bröst och axlar i går och det gjorde så ont av mjölksyra när jag sprang att jag knappt kunde andras. Jag försökte hålla armarna så still som möjligt, men när andetagen gör ont är det svårt. Jag sprang i alla fall 4 km, vilket ju inte alls är illa. Jag har tränat upp farten lite, vilket känns bra. Nu ska jag bara hitta nåt ställe för intervallträning till helgen tänkte jag så ska vi nog kunna öka takten lite mer vad det lider.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: