Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rise and shine

Sunday, June 27, 2010

Rise and shine

Vaknar upp till ännu en dag av fantastiskt solsken och sommarvärm. Lovely.

Igår fick bloggen vila. Inte för att jag låg och mådde skit efter midsommarafton igår, utan för att vi var ute på äventyr hela dagen.

Midsommarafton
Men om vi börjar med självaste aftonen. Det var skitkul! Peter Lundstedt var the host. I sitt hus i Hånger, ca 1,5 mil utanför Värnamo hade han ställt till med jättekalas. Jag, Bäjb, Otto och Alex (Saso) tog oss dit efter en del tvekan eftersom vi inte var säkra på hur vi skulle komma hem.

Peters hus låg utanför Hånger, mitt på landet. Perfekt för midsommarfirande. Där var kanske totalt 40-50 pers. Barn som vuxna. Midsommarstången var på plats och Sampoo spelade medan folk dansade kring den. Det blev en mix mellan Små grodorna och gammal hårdrock och bägge tycktes gå lika bra. Peter hade slagit upp två stora partytält så det var inga problem för alla att få plats framåt kvällen när det började bli kallt heller. Grill, livemusik och gott sällskap kvällen igenom och det var succé. Strax innan klockan 01.00 kom vår skjuts hem och jag tror det var en helt perfekt tid att åka. Man ska ju lämna när på topp. Något som inte Potty insåg och därmed mådde han också som han förtjänade dagen efter. Foton från kvällen och kanske ett och annat filmklipp kommer sen.

Midsommardagen

Igår vakna vi tidigt och eftersom solen sken började jag, Bäjb och Otto dagens äventyr på Bredasten med varsin McFlurry marängswiss i solen, innan vi åkte tillbaka ut till Hånger för att hämta bilen. Peter hade redan hunnit städa och det syntes knappt några spår av festen dagen innan. Vi hann med en tripp till Hångers badplats innan vi åkte mot stan igen. Otto ville fika på haciendan och därför köptes fikabröd. Nu när det vankades kaffe på haciendan lyckades Pontus ta sig ut ur sitt näste också.

Efter fikat blev det resa för att hämta Pontus bil hos hans bror och på vägen stannade vi till hos familjen Nielsen eftersom vi tagit med Ronnies kvarglömda mobil ifrån Hånger. Här bjöds det läsk på verandan med tillhörande gött tjöt i solen.

USA - Ghana bjöd på kvällsunderhållningen hemma hos Potty. A win-win-situation som Ghana tillslut på förlängning lyckades sno åt sig. Synd för mina fellow Texicans, men Ghana var väl värda den vinsten.

Så summa summarum: Två helt underbara dagar so far. Och så kom söndagen. Jag vill inte åka hem. Solen skiner ju och jag har gått på mental semester. Ingen skulle behöva jobba när det är så här ute. Vi har ju trots allt inte allt för många såna här dagar om året.

Inne på sista sippen kaffe nu och ska svida om för en löprunda vid Prostsjön i morgonsolen. Detta är livet!

Photo Host

No comments: