Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nightmare well

Tuesday, June 15, 2010

Nightmare well

BP har det inte lätt just nu... med all rätt. Kände de till att läckan var på gång? Senaste nytt är nämligen att en ingengör blev varnad sex dagar innan olyckan. Sätt dit de jäklarna odentligt. De ska inte få förstöra min fina kust utan repressalier! Obama får kritik för att han jämför olyckan med 11 september. Nu menade han ju att katastrofen kommer "...forma vårt sätt att se på miljön och energi för många år framåt". Men anhöriga till WTC-offer blir vansinniga över ordvalet. Och tja... det kanske inte var den bästa jämförelsen om det gäller att rädda sitt skinn och kyssa lite röv för att få folk att ändra inställning till hans sena agerande gällande olyckan. Men å andra sidan... undrar hur många liv som förlorats här... och kommer att förloras i längden.

Det är inte bara Obama folk är förbannade på. Den där tjommen Svanberg har det brännhett om öronen och jag hoppas de brinner upp på han. "Hälsa den där svenske ordföranden att det är dags att få tummen ur och göra något," Hear Hear!

Pengar och aktier är verkligen inget jag förstår mig på. Men att 13 miljarder är mycket pengar hajar till och med jag. En ökning med 350 000 miljoner i kostnad på en vecka är en del. Men spår också att oljan kommer fortsätta läcka ända till jul så slutnotan lär inte bli nådig. Jag tycker Svanberg bör se över sina sparpengar... han har nog en del... för enligt mig ska alla dom rakt in på saneringskontot.

En annan sak... Italien skiter i kritiken om kränkt integritet och inför kroppsskanning på tågstationer. Detta i ett första led att övervaka offentliga platser. Jag kan ju aldrig tänka mig att man skulle sätta dit skanners för skojs skull. Appararaten i sig lär ju inte vara billig och inte heller den kostnad som uppstår för extra arbetskraft. Så varför gör man det då? Jo, för att skydda folket! Slutna gnäll om integritet. Vad är folk så jäkla rädda för? Uppenbarligen mer att visa sig nakna än att bli sprängda i bitar av terrorister.

Nu ska jag sluta vara kritisk för denna morgon och bege mig till jobbet. Hur skitjobbigt det än var att köra och hurvslut i kolan jag var i går, är det ganska skönt idag. Veckan kommer kännas kort. Det är ju inte måndag idag, utan tisdag. Gutt det!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: