Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Blobb

Sunday, June 06, 2010

Blobb

Tänk om jag kunde lista ut vad det är som får mig att bli så svullen. Idag vaknade jag toksvullen. 1 kg vatten (vilket ju borde vara en liter då?) minus i kroppen på vågen, samtidigt som den visar ett kilo mer totalt. Det dunkade som sjutton i fötterna trots att jag inte använt dem och jag känner mig som en blobb.

Trots detta gav jag mig ut att springa. Gick inte alls bra. 4 kilometer (mer orkade jag inte) i plåga skulle jag vilja säga. Inget flås alls och skittunga ben och fötter. Jag är mycket nöjd att jag tog mig runt utan att ge upp. Men vad är det som gör det? Om jag bara visste kunde jag ju försöka förebygga det.

Dagens funny
Jaja, skitsamma. British Airways egna journalister är inte så smarta när det kommer till att försöka vara roliga. Eller... tja, jag tyckte det vara ganska roligt, men detta borde väl vara en sån där typisk sak man inte får skämta om. Det är i samband med att flygbolaget lanserar en ny typ av boardingcard som man har direkt i sin iPhone som de publicerar en artikel om det i sin interna tidning. På boardingcardet kan man läsa namn på passageraren: Osama Bin Ladin. Man kan även skåda ett requent flier-nummer och hans destination... Washington. OOPS!

Igår när jag var på stan såg jag typ fem olika möhippor. Nån blivande brud stod i ett skyltfönster medan folk utanför fick ta kort. En annan sprang omkring med rosa peruk i en rulltrappa och en tredje prang runt med ett block i handen och efterfrågade lyckönskningar. Jag blev påhoppad av den senare och fick skriva i hennes block. Inte så farligt, men inte heller det minsta roligt. Och alltså verkar de följa trenden, för Möhippan 2010 ska nämligen inte förnedra skriver Caroline Anderson-Gadd. Är det nåt jag i mitt liv ALDRIG vill vara med om är det en möhippa. Nu betvivlar jag att jag nånsin kommer behöva det heller, men OM vill jag bara här och nu säga detta till mina vänner. Utsätt mig ALDRIG för detta.

Och på tal om att gifta sig.... äktenskapsförord! Kan va bra att ha. Om man nu har nåt att förlora, vilket de flesta väl inte har... i alla fall inte jag. Björn Ulvaeus dock. Jösses, jag blir förbannad när jag läser om hans förmögenhet. Inte för att han inte förtjänat pengar från sina framgångar, men summorna är ju för fan löjliga. I deras senaste äktenskapsförord står att deras gemensamma konto aldrig ska understiga 20 miljoner. 20 miljoner!!!. Lägstanivårn på ett gemensamt bankkonto brukar vara till för att klara akuta situationer... jo, det lär väl makarna Ulvaeus inte behöva oroa sig för att inte göra. DAMN!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: