Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hästpojken är fejk!

Monday, June 28, 2010

Hästpojken är fejk!

Det är ju tur att människor är så snälla och reder ut mysteriet med hästpojken. Den mysteriska filuren har dykt upp på Googles streetview på ett flertal ställen i världen. Han har setts glassa på barer i Marbella, spankulera i Cardiff och nu senast på en tysk festival. Men han är alltså inte på riktigt! VA?!


Klockan 5.30 började det mullra mystiskt utanför min öppna balkongdörr. Jag sprang dit och kollade och det var balkongjobbarna som var igång redan. Jag undrar hur denna vecka kommer bli. Det sitter nämligen en ny lapp i trappen som lyder att man under vecka 26 OCH 27 kommer lägga hårdplast på balkongen. GÅ INTE UT! står det med stora bokstäver. Under med lite mindre bokstäver står att man ska stänga ventiler. Vad betyder detta? Vad ska de göra? Det står inte. Jag hoppas verkligen jag kan öppna dörren när jag kommer hem och de inte arbetar annars kommer jag nog smälta bort. Jag får ju nämligen fortfarande inte upp mina fönster i sovrum och kök och lägenheten blir bokstavligen en bastu utan luftinströmning.

Jaha, dax för en jobbvecka igen. Jag kan inte begripa hur jag ska klara 5 hela veckor till. Jag är så trött på jobbet att jag vill spy just nu. Kan vara eftersom alla andra kan gå och räkna ner till semester, medan jag inte ens kan se målsnöret. 5 veckor!! Det är sjukt lång tid.

Photo Host

No comments: