Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Du kommer ångra dig när du bli äldre"

Friday, June 04, 2010

"Du kommer ångra dig när du bli äldre"

Den frasen har väl alla fått höra av sina föräldrar nån gång under sin tonårsperiod. Jag kan inte ens chansa mig på antalet gånger jag hört den. Jag gjorde nämligen en hel del knepiga val när jag var ung. Ångrar jag mig då? Nja... till viss del kan jag väl erkänna att mamma hade rätt. Exempelvis om vi tar studenten. Hon fick mig faktiskt att bära vitt... eller krämfärgad var nog min klänning. Jag hade helst haft svart. Och mössa skulle jag inte heller ha från början, men det hade jag sen.


Jag vägrade dock gå på nåt som hette bal och studentmiddag var det inte tal om. Jag tvingade mig själv att åka ut till min klasskamrater på förpartaj, men sen var mitt studentfirande över och jag drog till mina cooouula polare istället. Detta ångrar jag faktiskt lite. Jag skulle nog ha hängt med på den där middagen och firat resten av kvällen med mina klasskamrater. Det var trots allt den sista gången jag sett många av dom.

Jag kan ju passa på här att säga förlåt till mamsen att jag inte lyssnade på dig mer när jag växte upp. Förlåt. Fast det hör ju lite till ändå... och jag lyssnade nog mer än vad du tror... jag menar det blev ju folk av mig med till slut.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Älskade gumman, det jag ser av studenterna idag är ingen höjdare, kanske missade du något men den fylla jag ser just på "min gata i stan" hoppas jag du inte saknar. Du var helt klart knäpp när det begav sig men fasen vad du blev bra till slut......

Hannastacia said...

Tack älskade mor :D