Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Cyklade hem från jobbet

Wednesday, June 30, 2010

Cyklade hem från jobbet

Bild från när Hellridern var helt ny... I april förra året.

Ok... det var inte enkelt men nu är det luft i Hellride. Tack vare Emma. Jag släpa med mig cykeln till jobbet och tänkte jag skulle fylla den direkt. Psss, luft kom det. Satte munstycket mot ventilen och tryckte. Det pös... och pös... och åös, men inte ett skit hände med däcket. Efter ca 10 minuter hade jag bara fyllt däcket med nån tiondel. Hmm, nåt var galet. Jag hann inte mer och parkerade cykeln och gick in och jobbade. På lunchen gick jag och Emma ut igen. Du kanske har en bilventil säger hon. What?! finns det olika? Enligt Emma har munstycket två sidor beroende på vilken ventil man har. Jag har tydligen en bilventil.

Hur som heslt så var det inte däri felet låg, utan i att pumpen saknade en liten bit i munstycket. Vi rullade vidare ner i kulverten. Här fick vi ingen luft alls ur munstycket. Vidare till M-huset. Och här äntligen fylldes däcket. Det gick på några sekunder! Tack, Emma, jag hade aldrig fattat vad som var galet själv utan trott den var trasig och lämnat in den. Och de hade säkert lurat mig och tagit svinmycket betalt för att de "lagat".

Det var så skönt att cykla hem. Mina fötter är inte alls så sletna som vanligt. Dessutom har ju vädret vänt helt från otroligt äckligt kvavt till friskt och skönt blåsande vint med endast några moln kvar. Kanske ska jag försöka mig på den där löprundan idag!

Photo Host

No comments: