Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sketna fotboll

Saturday, June 12, 2010

Sketna fotboll


Det finns bara ingen som helst logik i min killes beslutsamhet att vi ska kolla på fotbolls-VM. han tycker inte om att kolla på fotboll i vanliga fall, så varför detta? SVERIGE ÄR JU INTE ENS MED!

Jag har fått genomlida matchen Nigeria - Argentina. Argentina vann, vilket tydligen inte var bra eftersom nån svensk gubbstrutt är tränare... typ nån som vill apa efter Svennis. Och nu får jag till min förskräckelse veta att vi ska se en till!!! USA - England. Herreminge! Jävla liv är det i de där sketna trumpeterna de envisas blåsa i hela tiden... Vuvuzela heter det visst och jag förstår att svenska läkare varnar för hörselskador. man kan ju bara tänka sig hur det låter på plats om det låter som det gör genom tv:n.


Vädret har verkligen inte varit snällt idag. Riktiga jäkla stormvindar ju... och regnskurar från helvetet. Det fanns ju inte mycket annat att göra än att ta en äventyrsresa till Gislaved (haha). Jag har inte varit där förr, förutom när jag åkt igenom på väg till Götebrog, men nu har jag varit på Rusta, handlat mat på Kvantum och tankat och varit på toa på Preem. En riktig globetrotter alltså. Sen avnjöt vi lite Eklunsa fläskfilégryta med klyftpotät. Fläskfilé, lök och paprika med matlagningsgrädde och kalvfond. Härstammar från ett mamsenrecept varav namnet. RIKTIGT gott äre.

Jag fattar inte att jag kunde glömma att nämna det, men i går när jag kom hade Bäjb slagit till på stort och stod vid spisen. Spagetti med underbar köttfärssås fick jag. Gulleplutt därna.

Nu börjar matchen och ska jag se skiten är det väl lika bra att vara med från början.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: