Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: McDonalds Chop Chop

Tuesday, June 29, 2010

McDonalds Chop Chop

Ok, lyssna på den här historien:

Den 22-årige Mora-bon ville köpa mat på McDonalds efter stängningsdags.
Men personalen sade nej och slängde igen luckan så att hans fingertopp kom i kläm - och lossnade.
Nu har han polisanmält restaurangkedjan.Hur låter de där? Jo, det låter som det är skitsynd om 22-åringen och som om personalen på McDonalds gjort nåt alldeles fruktansvärt när de med flit kapat hans finger.

Men... vad sjutton gjorde hans finger innanför luckan?

Om nu denna mannen snällt accepterat att det var stängt hade detta ju aldrig kunnat hända. Han måste ju försökt med nånting eftersom han med den avhuggna kroppsdelen befann sig innanför den lucka som man inte ens när man handlar normalt behöver sticka in fingrarna innanför. Personalen gjorde rätt som drämde igen om han var otrevlig. Han hade inget där innanför att göra med vare sig finger eller någon annan kroppsdel. Han ska vara glad att de var så schyssta att de gav tillbaka fingret i ett glas så han har det på plats idag.

Photo Host

No comments: