Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tre har lurat mig!

Thursday, June 24, 2010

Tre har lurat mig!

I ett halvårs tid har jag betalat för mycket till Tre. I ett halvår. Där har vi den stora nackdelen med att ha e-faktura. Eftersom man inte behöver fylla i nån summa själv är det väldigt lätt för nån som mig att bara klicka betala och sen är det klart... utan att kolla hur mycket man betalar. Idiotiskt, jag vet, men men. Och jag har faktiskt lagt märke till att den varit lite hög, men inte tänk så mhycket på det eftersom jag trodde det var rester från min gamla mobil vars abonnemang inte gått ut när jag skaffade ny.

I mitt avtal står:
3pott 399, iPhone 3GS 16 mb white, bindningstid 24 mån. Fakturaavgift 24kr/faktura, 3friends SMS/MMS, 3friends, 3BB 7,2 0kr-pott 399, tillägg mobil 49kr.

På min faktura står:
3pott 399kr
Månadskostnad mobil 49kr
3synk 9kr
Resterande månadskostnad för din 3mobil 69kr

Att jag reagerade denna månad var för att räkningen var på över 1000kr. Den borde inte vara högre än kostnaden för abonnemanget eftersom jag sällan ringer eller SMSar annat än 3mobiler, som ju ska vara gratis. När jag kollar fakturan har de debiterat ALLT! Potten är visserligen avdragen, men resten är debiterat... samtal, SMS, MMS, datatrafik!

Jag dök såklart på telefonen och ringde Tre bara för att få veta att de hade öppet till 18.00 för fakturafrågor och klockan var 18.03.

De kan ju aldrig neka att de gjort fel eftersom det står så tydligt i mitt avtal. Dock betvivlar jag ju att jag får tillbaka redan betalda summor. Hade det dock varit tvärtom... att jag betalt för lite och de inte upptäckt det hade jag ju med säkerhet fått betala vartenda ruttet öre. Ska bli spännande detta. Klockan 8.00 börjar jag telfonköa.

Photo Host

No comments: