Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Är det ens möjligt?

Sunday, June 20, 2010

Är det ens möjligt?

... att köpa en begagnad bil utan att kunna bilar? köper man en ny bil känns det som det inte kan gå fel. Man har ju en massa försäkringar och sånt som ingår. Dessutom SKA ju en ny bil hålla ett tag. men en ny bil är dyr... svindyr till och med.

Jag MÅSTE inte ha en bil. Jag BEHÖVER en bil... anser jag själv då. Det vore så himla smidigt att aldrig behöva ta tåget till Värnamo (eller nån annastans heller för den delen) och dessutom kunna åka ut i naturen eller för att springa precis som jag vill. Behöver jag nåt från Marieberg är det bara att åka. Förutom Värnamoresorna är det alltså mest för bekvämlighet, men även det är ju en anledning.

Men begagnat då. Hur gör man? Jag får ju för mig att man inte kan lita ett dugg på bilförsäljare. Jag skulle vilja gå in och säga: Hej, jag kan ingenting om bilar, men vill ha en som är bra för det här och det här. Varpå bilförsäljaren ärligt och uppriktigt säljer mig billigaste bästa bilen för mitt behov. Men så funkar det inte va? Skulle jag gå in och säga så skulle jag nog bli så lurad som man bara kan. Ett ypperligt tillfälle för försäljaren att sälja en kass bil för en dyr penning. Dessutom ska man ju pruta när man köper bilar, nåt som jag absolut inte kan. Jag tycker det är pinsamt och dessutom har jag noll koll på hur mycket som är rimligt.

Jag kan inte komma på nån i min bekantskapskrets som kan hjälpa mig heller. Om nån läser och känner att de är haj på detta så hojta. Tills dess får jag väl klara mig utan vare sig jag vill eller inte (men jag vill inte).

Image and video hosting by TinyPic

No comments: