Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fallen

Tuesday, June 15, 2010

Fallen


Ni som hänger med vet att jag tjatat om Fallen i evigheter. Idag blir det av. Nu har jag ju HellSaab som kan ta mig dit! Jag planerar springa en rutt jag ritat upp på Shapelink. Den är inte längre än 3 km, men här finns det backa vill jag liva så jag tror det räcker. Och gör det inte det finns det utrymma att lägga till.

Bara ett problem. Var sjutton ska jag göra av bilnyckeln medan jag springer. Det är ju en jäkla klump. Husnyckeln får ju plats i den lilla behändiga fickan som finna på alla träningsbyxor nuförtin och har jag ingen sån brukar jag stoppa den i BHn, men denna är ju aningens större och inte alls lika smidig att förvara. Jaja, jag kommer väl på nåt... annars får jag väl springa med den i handen, men det låter ju inget vidare skoj.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: