Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tro det eller ej...

Wednesday, June 09, 2010

Tro det eller ej...

... men det känns som jag inte har så mycket att säga idag. Det har varit en mycket intetsägande dag. Inget varken bra eller dåligt har direkt hänt. Händelselöst och betydelselöst.

Tänk det slog mig just att jag inte vet vilket datum Vickans bröllop är. Haha, så mycket som skrivits och jag har noll koll. Jag vet i alla fall att det är i juni. Innan den stora dagen ska de i fyra dagar begå en av de sju dödssynderna.

Onsdag: 25-rättersmiddag från Sveriges alla landskap på Ostindiefararen Götheborg vid Skeppsholmen. Runt 150 gäster, däribland Sveriges landshövdingar.

Torsdag: Privat middag på Drottningholms slott. Champagnemarshmallows till dessert. Runt 200 gäster, bland annat brudparets närmaste vänner.

Fredag: Regeringen bjuder på middag i Stadshuset. Runt 700 gäster, efter middagen galaföreställning i Konserthuset.

Lördag: Dags för vigsel - givetvis med efterföljande brakmiddag och tillhörande bröllopstårta.


25 rätters middag!?! och samtidigt ber de om lite mindre desserter för att undvika frosseri! Som om det inte vore frossa nog att häva i sig 25 olika rätter. Och låter inte champangemashmallows lite B för ett hov? men vad vet jag... jag käkar yogurt.

Musiken då? Jo...

Roxette. Per Gessle har tidigare bekräftat att han och Marie Fredriksson ska spela på riksdagens konsert på Konserthuset i Stockholm kvällen före bröllopet. Enligt Expressens uppgifter är det nu klart att Roxette även gör en specialspelning 19 juni.

Carola. Hon tillfrågades personligen av kronprinsessan Victoria och Daniel om att uppträda 19 juni.

Kayo. Ska uppträda tillsammans med Cotton Club på bröllopsfesten 19 juni. Hon har sytt upp en helt ny, lila klänning.

Cotton Club. Enligt uppgift är Cotton Club sedan lång tid tillbaka ett favoritband för Victoria och Daniel.

Cotton Club? Vilka sjutton är det? Och seriöst, kunde de inte varit lite mer originella. Roxette och Carola... känns ju så där lagom roligt och innovativt. Och Kayo vill jag knappt nämna. Jag tål na inte. Urtrist.

Tänk att Dogge Doggelito skulle växa upp att bli en sån vis man. Så här säger han i debatten om ungdomsarbetslösheten;

Det finns massor av potential. Men, svenska ungdomar har det för bekvämt. De är lite lata och kräsna. Många ratar städjobbet i väntan på ett "riktigt" jobb.

Det är inte deras fel, i dag är det ingen som pushar dem framåt.


Dogge gav mig en cykel en gång så jag tycker som Dogge!

Sen har vi kräket Eklund. Nä, inte moi, utan Anders. Nu har han granskats och det visar sig att han är möjlig gärningsman till 86 stycken grova våldsbrott. Och det är klart... en sån som Anders är ju inte en som helt plötsligt en dag får för sig att ha ihjäl en liten flicka. Han har såklart ett bagange... kanske till och med från många många år tillbaka. Sätt dit den jäklen så han aldrig kommer ut.

Ok, jag hade kanske lite att säga ändå. Men förutom det har jag bara målat tånaglarna rosa och färgat håret utöver det vanliga. Inte mycket att orda om alltså. Nu till min yogurt.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Haha, jo det låter ju lite märkligt... men när det är 25 rätter tror jag nog bara det är ett par munsbitar av varje rätt. :)