Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sunny

Thursday, June 10, 2010

Sunny

Solen skiner faktiskt idag. Otroligt för vanligen är det ju så att de bra väderprognoserna adrig stämmer, medan de dåliga alltid gör det och idag skulle det ju faktiskt bli regn.

Det upprör att Annika Östberg får sommarprata i radio. "Att se hur att vara en mördare belönas med kändisskap" säger nån tjomme. Jag vet inte... som jag förstått det tvistas det och har alltid gjort om hon är skyldig eller inte. Leif GW tror att hon är det och eftersom han alltid har rätt, tror väl jag med det, men jag tycker absolut hon ska prata i radio. Jag lyssnar ju hellre på en dömd mördares historia än nån jäkla Kattis Ahlström, Pernilla Wahlberg eller Magdalena Graaf. Dom har vi hört förr. Annika Östberg har ju verkligen nåt att berätta. Vill man inte höra så stäng av!

Chicago Blackhawks
vann Stanley Cup mot Philadelphia Flyers i natt. Gratulerar! Jag har inte sett en enda NHL match den här säsongen. Pinsamt och tråkigt. Dany Heatley... min hjälte, slutade på 28e plats i skytteligan (inte Danys bästa säsong alltså) och hans lag San Jose Sharks på 4e plats, vilket ju inte är alls illa.

Nu är det dax för näst sista dagen den här veckan. Jag vet inte om jag orkar. Denna vecka har inte direkt varit nån toppvecka. Jag är trött, sliten, energilös, svullen och allt annat som gör att man känner sig hängig. Men det bli väl bättre bara det blir helg tänker jag. Just nu önskar jag att jag hade en sån bil som herrn på roliga bilden under som kunde rulla iväg mig till jobbet, men jag får allt gå som vanligt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: