Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fiskolja

Tuesday, June 01, 2010

Fiskolja


Nu beger jag mig ut i det fina vädret. Jag är klar med vad jag skulle göra idag och har ingen lust alls att sitta här och häcka för att tiden ska gå. Inte när det är så underbart skönt ute.


Har tyvärr inte fått några nya skor idag heller. Hoppas, hoppas, hoppas de kommer i morrn så jag hinner prova dem lite denna vecka och se om de är så bra som alla säger.


På vägen hem ska jag ge mig in i djungeln av fiskolja. Min mage är SÅ mycket bättre sedan jag började strunta i kolhydraterna till maten (dvs pasta, ris o.s.v, brödet och yogurten kommer jag aldrig svika), men problemet är att jag från början äter väldigt lite fett. Jag har aldrig gillat smaken av fett i vanlig mat. Tro nu inte att jag inte gillar pizza och burgare och sånt för det älskar jag såklart, men jag har alltid köpt light och lättprodukter helt enkelt av en anledningen att jag tycker det är godare. Men utan både fett och kolhydrater finns det ju ganska stor risk att jag förlorar alldeles för mycket näringsämnen... speciellt eftersom jag tränar nästan varje dag. detta tänkte jag alltså försöka komplettera med lite Omega 3. Frågan är bara vilket man ska välja. Enligt min guru Sid Knutsson ska Myo-D vara det bästa för tränande människor och han har säkert rätt, men det är både dyrt och måste beställas, så jag tänkte i första hand göra ett försök att hitta nåt på Life. Får la se hur det går.


Hörs sen folks!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: