Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Randigt is tha shit!

Tuesday, June 01, 2010

Randigt is tha shit!


Here it is! Den fina rosarandiga tröjan till vänster är den jag fått av min käresta. Jag skulle bara vilja meddela att det är exakt (eller otroligt likt) den tröja bruttan i Green Days "21 Guns" har på sig i videon. Blev lite paff när jag såg detta prick efter jag satt på mig min för att ta kortet. Tyvärr får det bli en annan tröja idag för det ser ut att bli varmt som skrutt.

Jag kunde inte stå emot att köpa halsduken till höger också. Den lär jag väl inte få använda på ett bra tag med ändå.

Jag ska nu ge lite fashiontips till allt folk out there. Det finns några no-no's när det gäller randigt. Striped is in, men inte allt randigt. Det är stor skillnad på randigt och randigt. Ta det från en stripes-addict. Det är t.ex förbjudet att ha på sig nånting som är exempelvis rosa och vitrandigt om materialet är ribbat. Jag ser otroligt många 50plus som vill vara inne och rotar fram sina gamla randiga kläder ur garderoben, sätter ett rosa linne under och detta mina vänner är inte snyggt. För att inte tala om korall. Färgen jag hatar mer än nåt annat i denna värld. Korall är inte snyggt i helfärg och inte heller i randigt och detta är inte diskutabelt.

Nåt annat som enligt mig borde förbjudas, dock ej randigt, och aldrig är snyggt är svagt genomskinliga vita leggings. Det är faktiskt inte smickrande på någon oavsett hur välsvarvade spiror.

Haha, nu är jag klar. Jag är verkligen inte den att ge moderåd. Jag är helt insnöad när det kommer till mode. Öppna min garderob och du ser randigt, randigt, svart, svart, rött och randigt. Variation? vad är det?

Dax för en tur till min arbetsplats.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Christian said...

tjusigt värre höddö, och du fick tillochmed plats med ugglebrynen på kortet :D

Hannastacia said...

Thanx babe:D Ugglebrynet? va?

CIBag said...

Vilken fin sjal! Var har den inköpts? Har letat efter en svart-vit-randig sjal hela våren :)