Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sometimes truth is stranger than fiction

Saturday, January 08, 2011

Sometimes truth is stranger than fiction

Jesus gör comeback, jorden är på väg att gå under - eller är under attack av utomjordingar. 


Vad är det frågan om? Först kajor i USA och Falköping. Sen fiskar i Maryland och nu duvor i Italien. Att detta skulle bero på helt olika saker låter ju helt otroligt. Är det här en sån där sak som händer då och då, men som tidningarna inte skriver om. Och att de gör det nu för att skapa sensation och för att det hänt i vårat land? Skrämmande är det i alla fall.

Sen undrar man ju om det är samma sak med alla tonårsmord som sker nuförtiden. Är det mycket vanligare, eller får det mer uppmärksamhet? Om det är vanligare, varför? Är det så att man blir mer och mer likgiltig till våld och kan det i sånt fall bero på att ungdomar blir mer och mer matade med det från alla möjliga håll? Det är krig runt hela världen, Det finns miljoner filmer och tv-program med våld, mord och krig. I tv-spelen har du själv ihjäl andra och du kan läsa hur man gör på internet och ofta med film till. Facebook, bloggar och andra sociala nätverk gör att man totoalt förlorar respeketen för andra människors känslor och ju mer man läser om våld och mord desto mindre berörd blir man.

Jag vet inte hur statistiken ser ut, men visst känns det som allt våld ökar? Och dessutom går neråt i åldrarna. Jag tror inte nån går ut och slår ihjäl nån annan efter en våldsfilm, utan att han nån slags bokstavskombination i bakgrunden, men jag tror att en människa på gränsen absolut kan bli påverkad av allt det jag skrivit ovan tillsammans. Nånting brister och personens verklighetsförankring och förnuft försvinner. Nåt sånt... eller har ni andra förslag på varför det ökar... om det nu gör det.



Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

G said...

Gillar din blogg

Hannastacia said...

Tack va roligt :D