Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Suck! så vis hon är

Saturday, May 01, 2010

Suck! så vis hon är

Jag blir numera trött bara jag hör namnet Blondinbella eller Isabella Löwengrip. Hon är ju så jäkla klok att hälften vore nog. Nu ger hon sig på en debatt om arbetslösheten och jag kan inte annat än hålla med Isabella i det hon säger.

Ungdomen idag är faktiskt värre än vad den var när jag var ung även om det känns som om det var ganska nyss. De driver omkring i genomskinliga tights, meterhöga klackar och toppar som inte når under röven och gör inget annat än shoppar och hänger på internet. Det är prick vad jag också skulle göra om jag tilläts (kanske inte riktigt när det kommer till klädseln, men ni hajar). Och det är ju just det... de tillåts. De behöver inte göra ett skit annat för deras föräldrar gör allt åt dom. Sen en vacker dag ställs det krav på dom. "Klipp dig och skaffa ett jobb!". Svaret: "Dööööh, jobb... vad är det?".

Isabellas point är just den. Det funkar inte att över en natt få en människa att ta ansvar för sig själv... detta måste bankas in i dom från toddleråldern. Skolgången är vägen in i ett framgångsrikt vuxenliv. Uppväxten bör vara som en cykel med stödhjul, som man sedan plockar bort. Sätt inte era ungar i barnsadeln och låt dem sitta där tills de en vacker dag måste cykla själva.

Och seriöst Bella... Om ett decennie är du stadsminister, no doubt!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: