Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 3D

Thursday, May 06, 2010

3D

Jaha, där ser man. Ytterligare en natt med bara ett spring på toa. Kanske håller jag sakta på att återgå till det normala... man kan ju hoppas.

Igår kunde man läsa att man simpelt kunde läsa andras chattarFejjan. Nån uttråkad jäkel la ut ett klipp på YouTube med instruktioner om hur. Man kunde också se senaste vänförfrågningar (vad nu det skulle vara intressant för). Här kan ni ser hur man gjorde. Ingen idé ni provar det dock... det funkar inte längre, men det finns med största sannolikhet andra hål att komma åt... bara en tidsfråga.

Vad får man se om man kollar på Iggy Pops mage med 3D-brillor? Scary!

Är 3D-tv nästa stora grej? Sitta och glo på tv med solglasögon verkar så där lagom skoj... men vad vet jag. När jag var en liten flicka hade min pappa nån slags prenumeration på uppslagsverk... såna i fin inbunden pärm som gjorde sig snygga i bokhyllan. I dom var det en 3D-bild och man fick med ett par brillor i papper. Jag minns hur otroligt häftigt jag tyckte det var att sitta och stirra på de lila/blå/rosa bilderna i evigheter. Dock har jag hittills, sedan 3D hypen började inte sett någon sådan film. Och vad gäller 3D-tv, känns detta inte som en pryl som direkt intresserar mig... trots att jag öppet erkänner mig prylbög.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Tilda said...

Måste tipsa! Jag har själv varit skeptisk till hela 3D-hypen men såg Avatar igår. Wow! Mycket bättre än jag förväntat mig fast man måste slappna av och fokusera där kameran fokuserar. Annars blir man lite yr.
Pinsamt bara i början när jag skrek rätt ut och kröp ihop när något kastades mot publiken i en filmreklam.
jag ångrar iaf inte att jag gick!