Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Katastroferna som avlöser varandra

Thursday, May 27, 2010

Katastroferna som avlöser varandra

Expressen bekräftar att oljan i mexikanska gulfen har slutat läcka och således är det dax att städa upp efter en naturkatastrof.


Vulkanen på island, med det krångliga namnet som man inte ens försöker sig på att uttala, har ju också lugnat sig, men här är dock katastrofrisken över. Nu är det grannvulkanen Katla som är förbannad och hitar spy ut lava och aska. Detta skulle såklart orsaka nya flygstopp och detta får inte ske!
Sen är det de där med flygstrejken som satt i gång i onsdags. 230 piloter strejkar då deras kollektivavtal riskerar att försämras. Både min kollega Susanne och min mor har resor inplanerade i början av juni och skulle därmed riskera drabbas. Ingen av dom är värda detta, speciellt inte min mor som satt två dygn på Amsterdams Shiphol i julas.

En tredje katastrof på väg att hända är den som inkluderar en lite kicka vid namn Anna Bergendahl som ikväll ska semifinala med sin låt till Eurovision. Själv tycker jag inte hennes låt är sämre än vad Sverige lyckats åstadkomma tidigare, men många sågar henne och tror detta kommer bli första gången på 50 år Sverige inte deltar i tävlingen. Kanske lika bra det så hysterin lägger sig lite.

Det finns naturligtvis fler katastrofer... mängder till och med. Ta t.ex Thailand, Dawit Isaak, Victoria och Daniels bröllop o.s.v, men jag orkar inte gå in på fler just nu.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: