Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "avsluta-Facebookkonto-dagen"

Friday, May 21, 2010

"avsluta-Facebookkonto-dagen"

Den 31 maj smäller det. Det är den officiella dagen för att avsluta sitt Fejjan-konto. Anledningen är det senaste försöket från Facebook att tjäna pengar på information om sina användare. I de senaste ändringarna i Facebooks villkor har det sociala nätverket skrivit in att en större del av varje användares profiler kan delas ut till samarbetspartners i annonssyfte. I stället för som tidigare bara kön, nätverk (såsom skola) och ålder inkluderas nu delar av personers intresse och förhållande-status och så vidare. Inställningar som går att välja bort, men kräver en aktiv handling.

Vad är det för fjant. Varför skiter de inte bara it om de är så missnöjda? Jo, för att de inte vill såklart. Detta är bara folk som gillar att synas och höras och som vill starta nån ny grej som får uppmärksamhet. Eftersom de inte redan avslutat sina konton är det ju bara att anta att de egentligen tycker fördelarna med nätverket överväger denna nackdel.

Jag tror inte detta kommer skada facebook det minsta... snarare tror jag sidan kommer fortsätta växa... in i det oändliga.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: