Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mänsklig idioti x 3

Sunday, May 23, 2010

Mänsklig idioti x 3

Tjurfäktning
Bilderna ser ganska groteska ut, men jag kan faktiskt inte låta bli att tänka "skyll dig själv". Tjurfäktning är ju helt vansinnigt! I detta fall avlivades den stackars tjuren och tävlingen fortsatte två rundor till. Även detta vittnar ju om vansinne.


Uttorkning
Jag vet inte, men jag tycker att man borde vara en ganska erfaren löpare om man ens ställer upp på att springa 21 km. Trots detta kollapsade över 100 personer och några fick till och med vårdas på intensiven. Detta då de inte drack tillräckligt för den värme som infann sig under lördagen. Alla vet väl att man svettas när man springer och att man svettas extra om det är varmt och därmed behöver mer vätska.


Jesusmarch

Igår, Pingstafton, intog "Jesusfolket" Stockholms gator. Marchen var ingen demonstration mot något, utan helt enkelt för att visa hur många kristna det finns i Sverige. Seriöst? Hur normalt är det att gå ut och gå på stan för en person som levde för över 2000 år sedan bara för att det finns en massa sagor omkring denne?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: