Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Urolognytt

Wednesday, May 12, 2010

Urolognytt

På bilden ser ni Nina, min kollega och fd chef. Hon figurerar nu i varenda lokal tidning då hon startar upp sin PSA-rådgivning efter Socialstyrelsen satsat pengar på cancervården. Detta kommer bli stort... börjar redan bli stort. Vi kommer antagligen märka av en hel del barnsjukdomar i detta, men det kan det ju vara värt, eftersom saken i sig är så god.


Idag är en ganska spännande dag på Urologen. När Nina klev av som chef tog en av oss över som tillfällig chef och så har vi haft det ett tag. Nu har annons varit ute och idag kommer två potentiella chefer på intervju... Spännande och skrämmande på samma gång.

Veckans sista dag är alltså här! Jippy! HellSaab står på gatan och är redo för avfärd mot sjukan, där han får vänta på mig några timmar innan vi beger oss av söderut tillsammans igen. Lovely!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Jag said...

Hej! Jag har startat en lite annorlunda stilblogg. Det vore kul om du kikade in.

Ha det gött!