Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Celeb breakdown

Friday, May 28, 2010

Celeb breakdown

Och så var det ett faktum. Sverige kommer inte till final i Eurovision. Således är Anna Bergendahl historisk och kanske inte på det mest smickrande sätt. Är inte ett dugg besviken för Sveriges del, men tycker faktiskt lite lite synd om Anna.

50 cent
har rasar i vikt. Sjuk? Droger? Anorexi?


Nope! Inget av det... han har tappat 24 kg på nio veckor med flit, för rollen som cancersjuk amerikansk fotbollsspelare. Nu är inspelningarna över och 50 är övertygad pm att han kommer i form på nolltid. Tja, man kan ju hoppas för han ser ju verkligen sjuk ut på den högra bilden.

Jesse James
lägger skulden för sin otrohet på sin far. "Min pappa kränkte mig. Det är därför jag själv blev sexmissbrukare". Stackars, stackars Jesse!

Inte ett dugg stackars Jesse! Det är ju bra att ha nån att skylla på, men jag tror inte många faller för den snyfthistorien.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: