Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Töööörsday

Thursday, May 20, 2010

Töööörsday

Äntligen vart det torsdag. Idag kan det eventuellt hända tre ganska intressanta saker på jobbet! Intressanta säger jag för jag är inte så säker på om de är bra eller dåliga. Mer om det sen... om det händer nåt... en är förhoppningsvis skitbra i alla fall.

Fasen, vilket löjligt tjöt om hur kronprinsessan ska gå till altaret. Får man inte göra som man vill i kyrkan? Victoria själv vill ju att pappa kungen ska föra henne, men ärkebiskopen och svenska kyrkan sätter sig emot och säger att det bryter mot den svenska traditionen som under flera hundra år stått för jämställdhet och kvinnans frihet.

Trams! låt folk (oavsett om det är kronprinsessan eller inte) göra som de vill. Jag tycker detta känns lite som ett tafatt försök av kyrkan att komma i ljuset... och vad bättre än att utnyttja det kungliga bröllopet till att få lite extra uppmärksamhet?

Anna Anka valde helt fel assistent. Simon Leisjö, var verkligen inte rätt man för jobbet. Han slutade redan innan finalen sänts. Det passade honom inte att vara tillgänglig 24 timmar om dygnet. Funny. Vad trodde han egentligen när han ville assistera en sån som Anka? Han konstaterar dock att han älskar Anna och att de skrattat mycket tillsammans... alltid nåt eller?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: