Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lördagen då...

Tuesday, May 11, 2010

Lördagen då...


Det är synd att helgerna alltid går så himla snabbt när man gör nåt kul. Jag och Guma träffas alldeles för sällan och det MÅSTE bli ändring på det. Som tur är måste jag tillbaka till Göteborg å jobbets vägnar inom kort och planerar en komboresa även då.På lördagen fick vi som sagt inte lyssna mer på Type... Vi fick finfrämmat av Ävan och hennes Calle, Martin, Bäjb och Otto... vi lyckades dock... mot protester slänga in lite Danzig och Misfits i spellistan, så vi fick lite nostalgi.

Martin och Bäjb fann varandra... igen. Ser väldigt söta ut. Sedan gick vi till Belsepub, bara ett stenkast från Cillans casa. Ingen av oss två var direkt peppade eftersom vi stannat kvar en stund hemma och lyssnat ikapp oss på lite Type, men sen vart det helt ok när vi kom dit.


På Belsepub stötte vi på två intressanta människor. Dels Jonas... han som är tillsammans med Berni Pålsson (psykbruden) i hennes andra bok. Hans öga till henne är inte lika gott längre om vi säger så. Sen var där också Anna (jag tror hon hette så). Iklädd kläder för någon i nån annan storlek än hennes slängde hon sig kring halsen på alla killarna innan de ens hann fatta vad som slog dom. Hon var inte blyger den.


Under belägring... men vem är det hon belägrat? Haha. Efter Belsepub drog vi ett kvällsmål på gatuköket innan vi åker landade hemma hos Cillan.

Och sen kom söndagen... då hände det inte mycket, men det har jag ju redan konstaterat för er.

Image and video hosting by TinyPic


No comments: